Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 Handlevogn

Handlevognen er tom.


Nyhetsmail

Motta nyheter per epost.

Teknologipartnere

Kvalitet, pålitelighet og service er kjerneverdier Vicon Norway ønsker å fremme ovenfor sine samarbeidspartnere. For å sikre at disse kjerneverdiene ivaretaes og utvikles videre i alle ledd av virksomheten stilles strenge krav til teknologipartnere og leverandører. Det er etter nøye vurderinger inngått et samarbeid og gjort avtaler med to partnere innen datamaskinvare- og nettverksløsninger.

 

 

 

exacqVision

exacqVision VMS programvare registrerer overvåkningsvideo fra tusenvis av IP-kameramodeller og vises på en gratis Windows, Linux eller OSX klientprogramvare nettleser eller en mobil enhet. exacqVision kan være lisensiert for alt fra enkle installasjoner til krevende bedriftsapplikasjoner med henholdsvis exacqVision Start, exacqVision Professional, exacqVision Enterprise eller exacqVision Edge programvare.


 

Genetec - SecurityCenter

Security Center fra Genetec er neste generasjons sikkerhetskonsept; en felles løsning for alt som har å gjøre med sikkerhet. Gjennom Security Center kan du forene kameraovervåkning, adgangskontroll, nummerskiltgjenkjenning og innbruddsalarm i ett felles grensesnitt - noe som gjør at brukerne kan jobbe mer effektivt uten å måtte forholde seg til flere systemer.


 

VIVOTEK

VIVOTEK er en ledende global aktør i sikkerhetsbransjen og leverer IP-kameraer, videoservere, NVR, og management verktøy. Vicon Norway har siden 2010 levert Vivotek løsninger som gir god kvalitet til en fornuftig pris.


 

D-Link nettverksløsninger

Fremragende arbeid med produksjon, innovasjon og engasjementet i forhold til kvalitet har gjort det mulig for D-Link å produsere den seneste generasjonens produkter med høye ytelsesnivåer.

Selskapet fortsetter å tilby det aller beste på tilkoblingsmarkedet ved å kombinere produkter av høy kvalitet med en rimelig pris og levere det beste forholdet mellom pris, kvalitet og ytelse på markedet.


 

COMNET

Comnet har et bredt sortiment innenfor fiber, ethernet og trådløse systemer. Produktene har livstidsgaranti og er laget for tøffe forhold.


 

DELL maskinvare

DELL er verdens største produsent og leverandør av datamaskinvareløsinger i "Build to order" modellen, og er et av USAs største selskaper.

Kvalitet og ytelse kombinert med gode garantier og servicerutiner har vært viktige veiepunkter når Vicon har valgt å bruke DELL som leverandør av datamaskinvareløsninger på standardproduktene som exacqVision, samt storskalaløsninger basert på programvare fra bl.a. Genetec og Verint Video Solutions.


 

Arecont Vision

Arecont Vision® har utelukkende fokusert på megapiksler (MP) teknologi, og er en stor bidragsyter til å fremme denne teknologien mot profesjonelle sikkerhetsprogrammer i sikkerhetsmarkedet. Vicon tilbyr disse produktene der hvor det stilles høyere krav til bilde og ytelse.

 

 

Copyright © 2021 Vicon Norway AS - All rights reserved
Forretningssystem og nettbutikkløsning levert av Multicase™ Norge AS

(4.20.8.334)