Løsninger og produkter for bruk i smarte bygg

Teknologi for smarte bygg er avgjørende for å skape lønnsomhet i eiendomsbransjen. Bruk av rikgtige løsninger for dette er med på å skape lavere bygge- og driftkostnader i forbindelse med prosjekter, og er samtidig med på å danne lokaler som fremtidens leietakere ønsker å velge.

 

Våre løsninger sørger for en optimal løsning for adgangskontroll (AAK), innbruddsalarm (AIA) og kameraovervåkning (TVO) samlet i ett og samme grensesnitt ved bruk av plattformen Security Center fra Genetec. Denne plattformen har en åpen arkitektur og gjør det mulig å benytte komponenenter fra alle produsenter av kortlesere og kortteknologi, innbruddsalarm og kameraer, noe som sikrerer et fremtidsrettet produkt som vil fungere optimalt gjennom hele levetiden til bygget.

 

 

Systemet støtter fremtidens digitale kort på mobile enheter, slik som bl.a. HID Mobile Access som er en skybasert tjeneste som ivaretar din digitale identitet.

 

 

Gjennom et fleksibelt SDK (software development kit) er det mulig å lage integrasjoner med systemet, eller enkelt hente ut informasjon for bruk i tredjeparts systemer.