Security Center - Felles brukergrensesnitt for TVO, AAK og AIA

Security Center fra Genetec forener alle fagområdene for elektronisk sikring; kameraovervåkning (TVO), adgangskontroll (AAK) og innbruddsalarm (AIA) i ett og samme brukergrenesnitt. I tillegg er det også innebygd funksjon for SIP-basert kommunikasjon med muligheter for automatiserte meldinger for public announcement (PA). Systemet lar deg enkelt administrere og betjene hele ditt sikkerhetsanlegg fra det samme brukergrensesnittet.

 

 

Omnicast er modulen for TVO i Security Center og gir sømløs integrasjon av kameraovervåkning med resten av sikringsanlegget (AAK og AIA)

 

 

Synergis utgjør modulen for AAK i Security Center og besørger en moderne og sikker platform for adgangskontroll sammen med TVO og AIA.

 

 

AutoVu er en tilleggsmodul som gjør automatisk nummerskiltgjenkjenning tilgjengelig for registrering av kjøretøy og som bruk sammen med adgangskontroll for bl.a. innpassering til parkeringsområder og garasjer.

 

 

Security Center er bygget med filosofien om en "åpen arkitektur", noe som gjør at man kan benytte utstyr som kameraer, dørkontrollere, kortlesere og innbruddsalarmsystemer fra mange ulike produsenter. Man kan med andre ord velge det til enhver tid beste utstyret på markedet og bruke dette inn i Security Center.

 

 

Security Center er bygget for middels til store organisasjoner og kan enkelt skaleres opp ved behov. Her kan man også enkelt starte med et fag, f.eks. TVO eller adgangskontroll og migrere eksisterende system over etterhvert som man har kapasitet til dette.