Unger Fabrikker

 

 

Unger Fabrikker AS er en av Europas ledende produsenter av rengjøringsmidler og hygieneartikler (tensider/anioniske surfaktanter/overflateaktive midler), og den eneste av sitt slag i Skandinavia. Ungers produktportefølje inneholder rengjøringsmidler til personlig og industrielt og institusjonelt bruk. Fra Ungers moderne fabrikklokaler eksporteres høykvalitetsprodukter til hele verden via et velutviklet distribusjonsnettverk. Med sin gunstige plassering med egen havn, er Unger en trygg og pålitelig partner for kunder verden over.

 

 

Unger Fabrikker benytter Security Center som et viktig hjelpemiddel i deres produksjonsprosess. Videobilder gjør det mulig å følge med på hele produksjonsprosessen fra et sentralt kontrollrom og raskt få et overblikk over situasjonen dersom et varsel fra en av maskinene skulle utløses.

Vegtrafikksentralen Øst

 

 

Vegtrafikksentralen Øst benytter Security Center som system for sanntidsovervåkning av alle veistrekninger og tunneler på hele østlandet. Det er tilsammen i underkant av 2.900 kameraer, hvor disse vises til operatørene basert på hendelser som bl.a. "automatic incident detection" (AID), dvs. kjøretøy stoppet, mistet last, fotgjenger i veibanen etc.

 

Systemet er også en essensiell del i forholdt til regulering av trafikken ved behov for omdirigering av trafikk og stengning av tunneler for vedlikehold.

 

Klemetsrud forbrenning og utsorterting

Asko sentrallager i Vestby

Asko sentrallager

Boliden Odda

Boliden Odda

Borg Havn i Fredrikstad

Borg Havn

Bergen Havn

Bergen havn

Eidsberg Fengsel

Eidsberg Fengsel

Eidsvoll Ungdomsfengsel

Eidsvoll Ungdomsfengsel

Eramet Kvinesdal

Eramet Kvinesdal

Havyard Fergeflåte

Havyard Fergeflåte

Havila Seven

Havila Seven

Nexans Halden

Nexans Halden

Esso Slagentangen

Esso Slagentangen

Stavanger Havn

Stavanger Havn